Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum Restored!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • TopHatter
    replied
    [QUOTE=Double Edge;n1566463]That's how a twitter plugin works on other boards./QUOTE]

    If a Twitter plugin exists for vBulletin, we'll do our best to get it.

    Leave a comment:


  • Double Edge
    replied
    Originally posted by TopHatter View Post

    I'll put that on the request list, I've wanted to post Twitter vids as well. Unfortunately it might be a vBulletin limitation.
    I could emulate it on the previous board where if you clicked the graphic it took you to the tweet. Worked great.

    Works here too. After a bit of experimenting. Clicking on this graphic will take you to the tweet i linked it to.

    That's how a twitter plugin works on other boards.


    Click image for larger version  Name:	dr. marty fox.jpg Views:	0 Size:	78.2 KB ID:	1566464

    BUT...my previously linked tweets are broken.

    Here is a post with a tweet made with the previous board and the link is lost.

    Clicking on the graphic won't take you to the tweet any longer with the new board.

    The new board strippe the URL link code i wrapped the attachment with.

    Images are linked in a different way on the new board.
    Last edited by Double Edge; 03 Oct 20,, 22:37.

    Leave a comment:


  • TopHatter
    replied
    Originally posted by Double Edge View Post
    I am REALLY MISSING that list we used to have at the bottom for topics with updated posts
    Me too. That's high on the list of requests.

    Leave a comment:


  • Double Edge
    replied
    I am REALLY MISSING that list we used to have at the bottom for topics with updated posts

    Leave a comment:


  • TopHatter
    replied
    Originally posted by Double Edge View Post

    You're an admin so it works for you. Digging around this is what i found

    Unless some one that isn't admin can make it work.

    Once again i am able to select themes and save chosen one. But it doesn't make a difference which theme is selected.
    Good digging! Unfortunately I don't have the permissions needed to change that. I'll put that on the list for Chris.

    Leave a comment:


  • Double Edge
    replied
    Originally posted by TopHatter View Post

    I'm at a loss for why you're unable to change themes. I'll bring it up to Chris though.
    You're an admin so it works for you. Digging around this is what i found

    You had AdminCP > Settings > Options > Style Options > Allow Users to Change Styles set to No, so the only style they could view was the one you had set for the default (your style). I changed that setting to Yes and I can switch to see the new themes now.
    Unless some one that isn't admin can make it work.

    Once again i am able to select themes and save chosen one. But it doesn't make a difference which theme is selected.

    Leave a comment:


  • TopHatter
    replied
    Originally posted by Monash View Post
    I must say as (really) happy as I am with the new lease of life WAB has received I am curious. Why now? After all these years of apparent neglect what changed and who do I send a Christmas card to?
    You can send that Christmas card to Chris at Rochen Inc

    As for the why, I have no idea....

    Leave a comment:


  • TopHatter
    replied
    Originally posted by Double Edge View Post

    Themes does not work, selecting Dark or Black & red shows no difference for me.
    I'm at a loss for why you're unable to change themes. I'll bring it up to Chris though.

    Leave a comment:


  • Monash
    replied
    I must say as (really) happy as I am with the new lease of life WAB has received I am curious. Why now? After all these years of apparent neglect what changed and who do I send a Christmas card to?

    Leave a comment:


  • Double Edge
    replied
    Originally posted by TopHatter View Post

    Huh, maybe I'm fooling myself lol.

    Do any of the other themes look halfway decent?
    Themes does not work, selecting Dark or Black & red shows no difference for me.

    Leave a comment:


  • TopHatter
    replied
    Originally posted by Double Edge View Post

    Ahh, imagine my surprise as i deleted the handle name to see revealed underneath 'enter email address'. Left it blank.

    Chose a different style and it took.

    Except i'm not noticing any difference.

    Cool blue or default vb5 style looks the same as whatever the default style is.

    Logged out and back too. No difference.
    Huh, maybe I'm fooling myself lol.

    Do any of the other themes look halfway decent?

    Leave a comment:


  • Double Edge
    replied
    Originally posted by TopHatter View Post

    It's the handle name field you mentioned. Remove all characters from that field.
    Ahh, imagine my surprise as i deleted the handle name to see revealed underneath 'enter email address'. Left it blank.

    Chose a different style and it took.

    Except i'm not noticing any difference.

    Cool blue or default vb5 style looks the same as whatever the default style is.

    Logged out and back too. No difference.

    Leave a comment:


  • TopHatter
    replied
    Originally posted by Cruiser View Post
    I think I like the new format. I especially like that we can now "Like" a post. I also like that the site seems to be getting a second wind. Hoping for the best. Oh, and a hearty "Thanks" to all involved!
    My feelings exactly. And thanks!

    Leave a comment:


  • TopHatter
    replied
    Originally posted by Double Edge View Post

    I don't see any way to remove email address. There is a field below the handle name that asks to re-enter it but that does not take.
    It's the handle name field you mentioned. Remove all characters from that field.

    Leave a comment:


  • Double Edge
    replied
    Originally posted by TopHatter View Post

    I ran into that too. vBulletin pre-fills in your email address. You have to actually remove your email address from that field to continue.
    I don't see any way to remove email address. There is a field below the handle name that asks to re-enter it but that does not take.

    Leave a comment:

Working...
X