Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum Restored!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Bb 59

    Maybe there are a few bugs still, it won't let me upload more than one picture.:red:

    Comment


    • #17
      Originally posted by Squirrel View Post
      Friggin sweet!

      I worried for a few days that maybe I "didn't get the memo."

      I thought the same thing when I saw the yellow page saying "account suspended"

      Comment


      • #18
        *** HAPPY ***
        But, are all the posts from 10th June lost? :'(

        Don't we get a title for reaching 100 posts?? *** not good ***
        sigpic

        Comment


        • #19
          Thanks, Chris. And you too, Top.
          To be Truly ignorant, Man requires an Education - Plato

          Comment


          • #20
            Can the administrators please tell what is my IP showing?
            sigpic

            Comment


            • #21
              Yeah! Glad to be back. But I seem to only be able to 'reply with quote'. None-the- less hope everyone has is well and has fared better than the Forum itself has over the past few weeks.

              Check that "reply' just magically appeared after I posted.
              If you are emotionally invested in 'believing' something is true you have lost the ability to tell if it is true.

              Comment


              • #22
                Thank you Chris, thank you Rochen.

                I just sent a private message out today to another Wabber asking if he knew whether the forum was a goner. I really have missed this place.
                sigpic

                Win nervously lose tragically - Reds C C

                Comment


                • #23
                  Finally, finally.

                  Comment


                  • #24
                    Huzzah!
                    I was thinking that the plug had been pulled permanently.
                    Glad to see the Wab back
                    For Gallifrey! For Victory! For the end of time itself!!

                    Comment


                    • #25
                      Pluto SHOULD be a planet and WAB should be UP & RUNNING!

                      Congratulations to the team!!!!

                      Comment


                      • #26
                        Glad to see the WAB and our Battleship Board up and running again!!! If anyone has an answer as to what caused the crash (I've heard rumors...) please post it!

                        Hank

                        Comment


                        • #27
                          WAB be gone a long time :'(

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by bbvet View Post
                            If anyone has an answer as to what caused the crash (I've heard rumors...) please post it!
                            In a nutshell, security gaps in our version of vBulletin inevitably allowed phishing attacks to occur, which in turn caused our account with vBulletin to be suspended.

                            The good news is, we've not only been unsuspended, but our software version and security protocols have been thoroughly updated.
                            TwentyFiveFortyFive

                            Comment


                            • #29
                              Oh, i thought you guys had a bad update and things spun out of control as a result.

                              Comment


                              • #30
                                Thanks Rochen and Chris

                                Human Scum. Proud Never Trumper

                                Comment

                                Working...
                                X