Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum Restored!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Oracle
    replied
    I was again having issues accessing WAB. Also gmail on my chrome browser was not letting me delete e-mails. Stumbled across Brave Browser. It's built on top of the Chromium. Surprisingly fast, not that many issues with WAB or gmail. Been 2+ days I'm using it, and I have happily switched 70% of my work to Brave. People having issues with WAB should give it a try.

    Leave a comment:


  • Oracle
    replied
    Originally posted by TopHatter View Post
    Probably because he forgets his login password, the staff is unable to help him because The Board Is Still Broken and he makes no attempt at sock puppet-style deception.

    That's why.
    That was a joke.

    Btw, the board is better now than before.

    Leave a comment:


  • TopHatter
    replied
    Originally posted by Oracle View Post
    The Colonel keeps creating new IDs all the time which shows up at 'what's going on' section at the bottom of the main page, and no one takes any action. Whyyy?
    Probably because he forgets his login password, the staff is unable to help him because The Board Is Still Broken and he makes no attempt at sock puppet-style deception.

    That's why.

    Leave a comment:


  • Double Edge
    replied
    ^lol

    Leave a comment:


  • Oracle
    replied
    The Colonel keeps creating new IDs all the time which shows up at 'what's going on' section at the bottom of the main page, and no one takes any action. Whyyy? I think the youtube channel is a distraction to the events that has led us here to this section of the site.

    Leave a comment:


  • Double Edge
    replied
    Originally posted by tbm3fan View Post
    Why is that.

    Note for today is that it was actually fast to access the board at this time 15:45 PST.
    If you check the 'what's going on' section at the bottom of the main page, pay attention to number of guests.

    If its way past a thousand it gets slow. If its just above 600 then things are faster.

    Leave a comment:


  • TopHatter
    replied
    Originally posted by tbm3fan View Post
    Why is that.

    Note for today is that it was actually fast to access the board at this time 15:45 PST.
    No idea, but I assume they have their hands full with their paying work.

    Leave a comment:


  • tbm3fan
    replied
    Well not everything works. I highlighted the last half of the sentence for bold and end up with the first half being bold!??

    Leave a comment:


  • tbm3fan
    replied
    Originally posted by TopHatter;1048611

    Nothing any of us can do about it. It's entirely in Rochen's hands and [B
    they've stopped talking to us years ago[/B].
    Why is that.

    Note for today is that it was actually fast to access the board at this time 15:45 PST.

    Leave a comment:


  • TopHatter
    replied
    Originally posted by Monash View Post
    And when I can log in it seems that fewer and fewer other members are also active - no criticism of Forum admin etc intended when I say this BTW (and I want to be proven wrong, if only because I am a long time fan of WAB). That said, I can't help worrying if the technical issues are leading to a decline in the Forum's relevancy?
    No offense taken and you're absolutely right: Who wants to use a forum that you can't access? Or lacks even the simplest forum features like emojis?

    Nothing any of us can do about it. It's entirely in Rochen's hands and they've stopped talking to us years ago.

    Leave a comment:


  • Monash
    replied
    Originally posted by TopHatter View Post
    Regrettably, this will continue to happen and likely will get worse unless I or someone else can get through to Rochen.
    Unfortunately I think you are correct, the problem is getting worse. I may be wrong but from my perspective the access issues seem to peak during times when (perhaps because of geography/time differences ) I tend to try to and log into WAB. The result is a 40-50% failure rate. Which is a shame because it means I tend to log in less and less often.

    And when I can log in it seems that fewer and fewer other members are also active - no criticism of Forum admin etc intended when I say this BTW (and I want to be proven wrong, if only because I am a long time fan of WAB). That said, I can't help worrying if the technical issues are leading to a decline in the Forum's relevancy?
    Last edited by Monash; 13 Feb 19,, 12:18.

    Leave a comment:


  • TopHatter
    replied
    Regrettably, this will continue to happen and likely will get worse unless I or someone else can get through to Rochen.

    Leave a comment:


  • Oracle
    replied
    I'm getting this error for a long time. I, once, took a screenshot to post it here, then got the same error again. Frustrated, I left the idea to post it here. If the error persists, hitting F5 continuously won't solve this issue. Wait for a while, then hit F5. If it works, great. If not, wait for a while, then hit F5 again.

    Leave a comment:


  • tbm3fan
    replied
    I'm sure everybody gets that. Took several tries to log in and then several tries to post this message. Just keep hitting refresh for those internal server messages.

    Leave a comment:


  • Pedicabby
    replied
    Me too.

    Leave a comment:

Working...
X